Search Engine Marketing - SEM

Search Engine Marketing – SEM

Marketing pe motoare de căutare sau SEM este un termen care pentru mulți antreprenori nu înseamnă nimic. Dar care are potențialul de a schimba radical imaginea companiei tale în mediul online și modul în care interacționezi cu potențialii clienți.

 Marketing pe motoare de căutare, sau Search Engine Marketing, denotă un set de mecanisme prin care o afacere poate fi promovată prin intermediul motoarelor de căutare. Dată fiind însă popularitatea imensă a motorului de căutare Google. In practică termenul a ajuns să fie sinonim cu tehnologia Ads. Care cuprinde toate opțiunile de promovare în rețeaua companiei și a partenerilor acesteia. Atât la căutare cât și la afișarea de conținut.

Marketing pe motoare de căutare - Tot ce iubesc

Când un utilizator introduce o anumită combinație de cuvinte cheie în motorul de căutare. Sistemul analizează sensul lor și încearcă să propună în vârful rezultatelor căutării oferte relevante pentru acesta. Cu alte cuvinte, se pot promova servicii sau produse către consumatori țintă, în momentul în care aceștia sunt interesați de ele.

Afacerea ta este unică, așa cum ar trebui să fie și mesajul care ar trebui să o promoveze. Rolul nostru este de a ne asigura că oferta ta este vizibilă unui număr cât mai mare de utilizatori interesați . Si că mesajul pe care îl transmiți este coerent. Relevant și adaptat cerințelor pieței în care operezi. Stabilim împreună obiectivele promovării SEM. Fie că este vorba de creșterea numărului de vizitatori pe site, creșterea vânzărilor sau recunoașterea brand-ului.

Rețele Sociale + SEM 

Rețele Sociale + SEM este soluția ideală pentru cei care vor să acopere toate zonele de activitate în privința promovării online, maximizând totodată raportul cost-beneficiu. În componența sa intră atât serviciile din pachetul Retele Sociale, cât și cele din pachetul SEM. Se adresează cu predilecție organizațiilor consacrate, cu site-uri bine dezvoltate și întreținute, însă poate fi utilizat pentru promovarea oricărei afaceri, indiferent de mărimea acesteia sau domeniul de activitate.

totceiubesc

 • Raul Gabriel

  Raul Gabriel

  25 iunie 2019

  Tot ce Iubesc folosește SEM foarte eficient, rezultatele lor de Marketing nu se compară cu alții.
  Am plătit zeci de miii de Euro ca EuroJobs sa ajungă cunoscut în Europa, daca am fii aflat și noi mai repede de „Tot ce Iubesc”.
  Acum totul este de o mie de ori mai simplu pentru Marketingul nostru, mai Ieftin cu 70% și rezultatele sunt AMAZING!!!
  Cei care au afaceri și se plâng că nu le merge nu au găsit îngă Platforma voastră. Oricum eu sunt imens de mulțumit și vă recomand cu fiecare ocazie, numai concurenței nu!!! 🙂

Lasă-ți comentariul