Marius Munteanu

Marius Munteanu

Povestea de film a lui Marius Munteanu. Campionul care câștigă și în ring și în viață !

Marius Munteanu - tot ce iubesc

 

 

Sătmăreanul Marius Munteanun a devenit campion la categoria grea în cadrul celei mai cunoscute competiții de K1 din România, Colosseum Tournament, organizată în premieră la Călărași, în Sala Polivalentă “Ion C. Neagu”. Marius Munteanu a luptat pentru titlu împotriva lui Costin Mincu, la categoria 95 de kg, și a reușit o victorie uriașă pentru sportul sătmărean!

Competiția

Competiția a fost una spectaculoasă, compusă din 10 lupte, în care 17 sportivi români și 3 străini au dat totul pentru a cuceri ringul. Iar Marius Munteanu a reușit în cinci reprize! Acest succes este cu atât mai important cu cât adversarul său, Costin Mincu, deținea centura de campion Colosseum Tournament. Și s-a declarat hotărât să o apere cu orice preț.

Marius Munteanu dorește să le mulțumească tuturor celor care l-au susținut de-a lungul anilor. O perioadă dificilă, cu eforturi considerabile. În pofida dramelor personale, Marius nu a cedat. Cu toate că și-a pierdut părinții la vârsta de 24 de ani. S-a ridicat și mai puternic, fiindcă a avut aproape prietenii.

Sătmăreanul : A început sportul în anul 2002, la vârsta de 12 ani, cu boxul. A mers la clubul Voința. Dar pentru că îi plăcea un sport mai complet, care să includă și alte procedee, printre care și loviturile de picioare, la 17 ani s-a dus spre kickbox.

Cu sacrificii foarte mari, atât financiare cât și fizice sau psihice, Marius Munteanu a urcat treaptă cu treaptă pe culmile succesului. Iar acest titlu este o încununare a unei munci demne de un scenariu de film.

 

 

 

 

Marius Munteanu - tot ce iubesc

”Salutare prieteni, prea multe nu am de spus. Sunt doar fericit că după atâta muncă am reușit să aduc acasă o centură de Campion la categoria grea. A fost drum lung. Piramida, meci de 5 runde, dar am reușit într-o promoție cu nume mare #ColosseumTournament ! Mulțumesc maestrului meu Nagy Arnold, pentru toată munca, încrederea, iubirea care mi-o acordă mereu.

Marius Munteanu

Mulțumesc familiei mele, care e mereu alături de mine…nervi…stres, va pup. Mulțumesc colegilor pentru pregătire. Mulțumesc Sorin Horvat, Anghel Cardoș, Nicu Stan, Valentin Sachelaru pentru ajutorul de la colț. Mulțumesc prietenilor pentru mesajele voastre, sper că v-am făcut mândri! Drumul meu a fost susținut de sponsorii mei, care sunt mereu alături de mine și le mulțumesc”, a spus Marius Munteanu la final.

 

                                                                                                                                         presasm.ro

totceiubesc

 

 

 

 

 

 

 

Lasă-ți comentariul