Inca de la intrare, vitrina mare si generoasa cu pesti si fructe de mare proaspete te intampina.
-Specific Cu Fructe De Mare
Alege un produs, iar apoi chef-ul nostru il gateste dupa retete traditionale si preferintele tale.
Pentru a-ti oferi o experienta culinara desavarsita, pe care doar la Mesogios o poti intalni.
”
Sunt veteran in bucataria Mesogios, pe baricade inca de la deschidere, de aproape 18 ani.
Lucrez cu aceeasi rigoare de la inceput.
Totul trebuie facut pe ceas, un minut in plus sau in minus poate schimba gustul preparatului.
La fel de strict sunt si atunci cand imi aleg ingredientele, numai cele mai proaspete fructe de mare intra in bucataria mea.
Dupa aceea, totul este matematic, aduni, scazi si inmultesti, iar la final ai o farfurie cu care te prezinti in fata clientului, ca la examen.
Fructele de mare pe care le pregatesc trebuie sa fie impecabile, sa seduca, sa delecteze si sa puna simturile in miscare.
Stiu ca am absolvit cu brio atunci cand farfuria se intoarce goala la bucatarie.”
-Petrica Ciobanescu(Chef)