3 Motive De Ce Ne Iubesc Firmele ?

3 Motive De Ce Ne Iubesc Firmele ?

De ce ne iubesc firmele - Tot ce iubesc

De ce ne iubesc firmele ? Am observat cu toții dinamica recentă a mediului online si rolul din ce in ce mai important pe care acesta îl joacă în viețile noastre.

Domenii care acum mai puțin de o decadă erau încă ferm ancorate în abordările tradiționale. Au devenit acum motorul evoluției unui univers electronic virtual.

Care încet dar sigur transformă paradigma accesului la informație și a modului în care aceasta este valorificată.

Marketing-ul este un astfel de domeniu.

Oricare ar fi profilul de activitate al companiei tale. Este deja greu de conceput ca o prezență online solidă să nu contribuie pozitiv la creșterea afacerii.

Mai mult, fie că este vorba de comunicare, fie că este vorba de marketing. Canalele de promovare online pot face în acest moment diferența între reușită și eșec pentru companiile aflate la început de drum.

De ce ne iubesc firmele ?

COMODITATE
Este mult mai ușor să urmărești o campanie de marketing când toate instrumentele pentru managementul ei sunt disponibile într-o formă integrată, iar informația este actualizată în timp real. Totul poate să funcționeze fără întrerupere, ceea ce înseamnă profituri mai mari pentru tine;

INFLUENȚĂ
Ofertele pentru produsele sau serviciile promovate de tine pot să ajungă la un număr mult mai mare de clienți când folosești canale online, și asta fără a fi necesară realizarea unor investiții majore, proporționale cu volumul potențialilor beneficiari. Totul se rezumă la calitatea serviciilor de promovare și experiența celui care gestionează campaniile online de marketing;

COST
Deși costurile pentru promovare online pot părea mari la prima vedere, acestea sunt incomparabil mai mici decât cele pentru marketing prin canale tradiționale, în condițiile în care rezultatele campaniilor online pot fi de multe ori net superioare celor tradiționale. Prin utilizarea mecanismelor online se elimină intermediarii inutili, iar clienții pot fi abordați mai repede și mai direct;

totceiubesc

 • PatriciaS

  PatriciaS

  29 iunie 2019

  Tot ce Iubesc verifică firmele și serviciile pe care le oferă clienților…asta e pentru noi ca și utilizatori și membri a comunității cel mai important lucru.
  Noi toți contribuim la înbunătățirea serviciilor din țara noastră.
  Felicit toate Afacerile care ne oferă nouă, clienților respectul pe care îl merităm.
  Proprietarii de afaceri caleora nu le pasa cum se comporta angajații cu clienții lor sigur o să sufere pierderi de venituri…că noi distribuim, noi recomandăm si apreciem numai societățiile și serviciile de calitate.
  Cu drag, Membru Activ „Tot ce Iubesc” 🙂

 • NArnold

  NArnold

  25 iunie 2019

  „Tot ce Iubesc” a reușit să îmi crească înscrierile de Sportivi noi la sală cu 50%!
  Înainte de ei și eu îmi băteam capul cum să promovez mai bine, dar nu a ieșit nimic.
  Mulțumesc echipei „Tot ce Iubesc” aveți antrenamente pe gratis. K1 MMA KICKBOXING

 • Daniel Tantinger

  Daniel Tantinger

  25 iunie 2019

  Tot ce scrie mai sus e adevărat. Când am încercat să le fac pe toate…ma refer la conducerea firmei, a angajațiilor, verificări, controale,… și să mai am și nervi să învăț cum să promovez efectiv pe Social Media 🙁
  Am luat cea mai bună decizie să predau lui Tot ce Iubesc, asta e domeniul lor și rezultatele sunt imens de bune, e mai comod pentru mine și costă mai puțin!
  Perfectă Soluție, vă apreciez enorm!

Lasă-ți comentariul