Luptătorul Timișorean - Adrian Mitu

Luptătorul Timișorean – Adrian Mitu

Despre Adrian Mitu

Adrian Mitu – Luptătorul Timișorean

 

Veți găsi un om foarte frumos, bun, generos, prietenos și carismatic. Un suflet frumos.

Face parte din povestirile bune din sport – venind din Timișoara, România.

Antrenat la Knock Down din Timișoara de la vârsta de 17 ani a atins un nivel ridicat în kickboxing și astăzi este campion intercontinental. Dar povestea lui nu se termina aici.

De asemenea, este un antreprenor și sprijină diferite cauze, de la copii la vârstnici.

Și, desigur, el este un mare susținător al sportului, de orice fel, dar de preferință kickboxing – sportul fiind un instrument puternic în viață.

În același mod el transmite un alt mesaj despre găsirea pasiunii și de a face ceea ce vă place.

Mitu Adrian, Tot Ce Iubesc

 

Adrian Mitu, din Timișoara, de la KickBox Knock-Down Timișoara, a câștigat centura intercontinentală WKU în cadrul galei Golden Fighter de la Craiova.
Luptătorul român, pregătit de Alin Fălcușan, cel care este și promotorul promoției Golden Fighter a povestit despre acest meci.

 

A fost un meci dificil, dar important e că am câștigat. Am învățat multe din această întâlnire, din punct de vedere tactic. Centura reprezintă o realizare, dar sunt bucuros și că nu m-am accidentat. Sunt puțin supărat că nu am reușit să îl fac K.O, dar nu a vrut să cadă, efectiv. Centura este importantă pentru palmaresul meu, sigur o să mă ajute pe viitor.

 

Acesta a participat și la gala K1 Romanian Fight Challenge unde împreună cuRemy Bonjasky au ridicat in picioare Sala Olimpia.

 

Golden Fighter Championship 

 

Golden Fighter Cgampionship este o organizație profesională Kickboxing care organizează evenimente la scară largă care aduc față în față echipele celor două țări în meciurile de Super Fight sau meciurile de centură.
Am constatat că publicul reacționează foarte bine atunci când în ring se luptă cu o întreagă echipă care reprezintă țara.
Conceptual, Country VS Country aduce publicului o întreagă echipă pentru a concura cu o echipă dintr-o altă țară, așa că am obținut un audiență activă pentru fiecare meci.

 

Mitu Adrian, Tot Ce Iubesc

Mitu Adrian, Tot Ce Iubesc

 

Tot Ce Iubesc

Lasă-ți comentariul